Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Haltercilerin Hedefi Büyük

 

11.5.2007 13:10:50

3 Yıldan Beri Çalışmalarını Aralıksız Sürdüren Şırnaklı Haltercilerin Hedefi, Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında Madalya Almak.

 

 

 

ŞIRNAKHABER-2004 yılında haltere başlayan Şırnaklı gençler, 2005 yılının sonunda Antrenör Arif Kıran yönetiminde Halter Takımı kuruldu. Gençlik İl Spor Müdürü Süleyman Genli, Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik’in desteğiyle kurulan halter takımı, 2005 yılında İzmir’de yapılan yarışmada başarılı olunmadı ancak yine aynı yılın Haziran ayında Konya’da yapılan Okullararası Türkiye Şampiyonasında 10 kişilik takımda 5 kişi madalya almayı başardı. Bu başarının ardından Şırnaklı halterci Hurşit Atak, yıldızlar milli takımına çağırıldı.

 

2006 yılında Aydın’da yapılan yarışmalarda Hurşit Atak Türkiye şampiyonu olurken, İsmet Algül kendinden yaşça büyük sporcuların arasında 4. olmayı başardı. Yine Nevşehir’de yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Hurşit Atak ve İsmet Algül kendi kilolarında birinci olurken bu iki sporcu Yıldızlar Türkiye Milli Takımı’na davet edildi.

 

İsveç’te yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılmak için giden Şırnaklı sporcular, Türkiye’nin 2006 yılında doping olayında men cezası alması üzerine sporcular yarışmadan geri gelmek zorunda kaldı. 2007 yıllına girildiğinde Şırnak’ın Halterci sporcuları Atak ve Algül üst üste dereceler yaparak gözünü Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonası ile Yıldızlar Avrupa Şampiyonasına dikti.

 

Şırnaklı Halterci Hurşit Atak, 1991 doğumlu. Küçük olduğu halde yıldızlar kategorisinde yarışmasına rağmen Mart ayında Antalya’da başlayan Gençler Dünya Şampiyonası hazırlık kampına davet edildi. Yarışma, Haziran ayında Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak. Hurşit, hedefinin Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında madalya kazanmak olduğunu söylerken, İsmet ise hedefinin İtalya’nın Pavia kentinde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında madalya almak olduğunu söyledi.

 

Gözünü madalyaya diken yarışmacılarımız, kamp ve yarışmaların ardından İspanyada yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasında madalya alabilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338137

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber